*HOŞGELDİNİZ*
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

*HOŞGELDİNİZ*

*HOŞGELDİNİZ* SİTEMİZDE HER TÜRLÜ OYUNU KOLAYCA BULABİLİRSİNİZ SİTEMİZİ ZİYARET ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

FIKRA,KARİKATÜR,FIKRA GİBİ

YazarMesaj
2008kral
Bekçi
Bekçi
2008kral

FIKRA,KARİKATÜR,FIKRA GİBİ Empty
MesajKonu: FIKRA,KARİKATÜR,FIKRA GİBİ   FIKRA,KARİKATÜR,FIKRA GİBİ Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 9:21 am

FIKRA ADI=TANIYAMADIM
40 yaşlarında kadın kalp krizi nedeniyle hastaneye yatırılmıştı. Kendinden geçmiş durumdaydı, doktorlar kurtarmak için uğraşıyordu. Tam bu sırada Tanrı kadına göründü.
- Yanına geliyorum Tanrım, diye inledi kadın.
- Hayır, dedi Tanrı, daha önünde 35 yıl, 2 ay, 8 gün var... Kadın nihayet kendine gelmişti. Biraz iyileşince kesenin ağzını açtı. Yüzünü gerdirdi, yağlarını aldırdı, silikon taktırdı. Kadının ısrarlarına dayanamayan hastane yönetimi bir kuaförün gelip saçlarını boyamasına bile izin vermişti. Artık bomba gibiydi kadın. Kendini çok iyi hissediyordu. Hayatının kalan bölümünü mutlu bir biçimde geçirmeye hazırdı. Nihayet taburcu oldu. Dışarıya çıkıp temiz havayı içine çekti. Taksiye binmek üzere caddenin karşısına geçerken bir ambulans çarptı kadına. Vahimdi durumu. Derin karanlığa doğru kayarken sordu:
- Ulu Tanrım, sen her şeyi daha iyi bilirsin, ama hani önümde daha 35 yıl vardı? Tanrı'nın cevap verdi:
- Tanıyamadım...

BOT NE KADAR?
Abimiz deri, yarım bot ve koyu kahverengi ayakkabıyı alıp kasaya yanaşıyor... Kasadaki bayan botları poşete koyarken, sayın Abimiz de soruyor;
- 43 lira değil mi?...
- Kız, "Ne münasebet" der gibi bakıyor ve "Bunlar orijinal deri...İndirimli fiyatı 180 lira..." Abi'mizin bitiş cümleleri, kızcağızın kopuş anına denk geliyor;
-Olur mu hanımefendi, altında 'Size 43' yazıyor...
KARİKATÜR
FIKRA,KARİKATÜR,FIKRA GİBİ Karikatur10

FIKRA,KARİKATÜR,FIKRA GİBİ
1 sayfadaki 1 sayfası